CURSUSSEN

Mindful Thinking cursus met paarden in Portugal

Voor gezinnen, echtparen of vriendengroepen als een goed begin of eind van de vakantie, als relaxt lang weekend (minimaal 4 dagen) of een heerlijke (mid)week tussen alle drukke werkzaamheden door, of gewoon, omdat het een hele bijzondere ervaring is, bied ik u een cursus Mindful Thinking volgens de methode MNOP aan in de Alentejo in Portugal. Iedere dag krijgt u naast een sessies Mindful Thinking, een sessie met paarden. De sessies MNOP met en zonder paarden worden gegeven door Lonneke.

Indien gewenst kunt u dagelijks na de cursus paardrijtochten maken in de schitterende natuur nabij Almodovar. De tochten zijn onder leiding van de ervaren Nederlands sprekende gids en paardrij-instructrice, Saskia. Zij woont al geruime tijd in Portugal en werkt daar dagelijks met haar paarden.

Ook de cursussen in Portugal zijn op maat gemaakt. Van te voren is er een intake en overleg over uw wensen en uw en onze mogelijkheden.

De cursussen gaan door bij een minimale bezetting van 4 personen. Inclusief aanbeveling Jan. Clinic in contact met je paard